Just Another Quiz

Nganggur kaaaan…

It’s Monday morning and yes, I’m doing a quiz from the facebook link. What a hardworker ya..

anyway here is the result:

You have a “growing” mind.

It means that your mind is still as fresh and as curious as it ever was. Your mind still processes new and exciting information at a fast rate, and uses that to nurture your inspiration and knowledge.
You haven’t settled on mediocrity like most adult people. You still crave challenges, to discover new things and reach your full potential in life.
While other people are stuck in their boring routine of life, you are still going 300 miles an hour, searching for a new thing that will make your heart beat a little faster.

———————–

looo katanya sy masih haus tantangan…. lah trus kalau ngga ada hal baru mau apa coba? apakah ini disebut belum “settled” atau lebih parah lagi, sy belum dewasa? hihihi… payah..

anyway, hari ini adalah hari pertama sy naik sepeda buat berangkat kerja di Belanda (dari Centrum ke kampus pagi buta… semalamnya sudah pulang naik sepeda juga, tapi lain cerita, agak memalukan soalnya…) ^^ yeaaay ^^ gotta celebrate…#penting #seluruhduniaharustahu soalnya habis ini ngga mau lagi winter2 naik sepeda.. hahaha… tapi emang bergerak pagi2 itu seru.. bikin aktif.. semoga hari ini ngga pulang dalam keadaan zombie deh..

and I also got a few messages from my students.. (TPers 2014-2015)… ah, yang membahagiakan guru itu kalau diingat muridnya.. iya ngga sih… trus dikasih kabar apa gitu.. dicurhatin… that is just so sweet…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s